Poliklinisk cancervård

Igår var jag till Rosenlunds sjukhus för s.k poliklinisk cancervård ...och vad innbär det ? 
Jo eftersom jag tackat nej till strålning som är den traditionella vården som erbjuds vid bröstcancer i min ålder så har jag sökt andra vägar ....
För det finns andra vägar att gå också inom den s.k vanliga vården även om det ofta talas tyst om det ! 
 
 
Jag ska nu då gå på Rosenlunds sjukhus en gång i veckan i åtta veckor för att bygga upp mitt immunförsvar som fortfarande är svagt , vilket det ofta blir när man haft cancer och jag har ju haft lite annat också ...och giftstruman som tär på min energi .
 
 
Immunförsvaret bör byggas upp för att kroppen själv skall kunna ta hand om ett ev. Återfall av cancer vilket är relativt vanligt då man en gång haft cancer. 
 
 
 
 
Så nu har jag fått förmånen att åka till detta fina sjukhus för att bli omhändertagen,  vilket känns fantastiskt faktiskt ! 
Jag har ju många gånger kritiserat sjukvården för deras brist på förmåga att se kroppen som.en helhet men nu är jag glatt överraskad och mycket Tacksam för denna möjlighet som dessutom går på vanlig sjukvårdstaxa och jag har frikort så det blir alldeles gratis ...det är bara tåget och tiden som kostar ...och tid har jag ju gott om 😊
 
På väg hem stannade jag i Uppsala för att besöka mina "stora" barn ....mycket mysigt och Uppsala var så vackert " by night " 
 
 
 
 
Ta hand om er mina kära medarbetare ❤Tänk på att Livet är Ditt och ingen annans ❤
 
Med Kärlek Cecilia 🌹💖

Kommentera här: