Provsvaret har äntligen kommit ....

Nu är väntans tid över för denna gången ...svaret har kommit ! 
Ett kuvert från sjukhuset kom med posten och jag vågade knappt öppna ...väntade en stund innan jag med darrande fingrar och klappande hjärta öppnande kuvertet .... var ju inte helt säker på att det vara provsvaret då jag ganska ofta får brev från sjukhuset eftersom jag har andra "hälsoproblem" också ! 
 
Men som sagt jag öppnade kuvertet och där låg ett brev från min läkare på onkologen och i brevet stod ....
DET FINNS EJ NÅGRA TECKEN PÅ NÅGOT AVVIKANDE !!! 
Det finns ingen cancer i min kropp !!! 
YES Ja Wow ...finns inga ord liksom bara en enorm lättnad <3 
 
 
 
Tårar faller och kroppen blir stilla och fridfull och mycket trött.....på ett behagligt sätt <3 Nu kan jag slappna av ...Nu kan jag vila ....Nu ska jag bara vara några dagar och ägna mig åt mig själv och familjen ...kanske också lite kreativt "arbete" 
 
och såklart Promenera i vackra naturen och njuta av att vara FRISK !
Njuta av lugnet inombords och låta kroppen vila och sinnet stilla sig .....Bara vara i min egen Källa av Kärlek och Frid <3 
 
 
 
Tack Livet <3
Tack Tillit <3
Tack Tro <3
Tack Kärlek <3
Tack till mig själv som aldrig ger upp <3
Tack till min man Lasse och mina barn <3
Jag älskar er <3
och Jag älskar MIG <3 
 
 
Med Tacksamhet och Kärlek Cecilia Rosenmåne <3 
 

Väntans tider ...Metastaser eller ej !

 
Inget är som väntans tider sägs det men det beror ju också vad man väntar på , att vänta på jultomten eller att ett barn skall födas är en fantastisk väntan men att vänta på svaret om cancern har spridit sig som metastaser i kroppen är inte en lika angenäm väntan .
 
 
Så är det just nu för mig , jag väntar på provsvar efter en magnetröntgen som jag fick göra för en liten tid sedan . Jag fick remiss till denna röntgen i dec efter ett besök hos onkologen då jag hade lite dåliga värden och kroppen var så trött och sliten .
 
Jag fick tid ganska snabbt och fick åka till Sabbatsbergs sjukhus och göra denna röntgen då det är så fullt på Akademiska sjukhuset och nu är detta gjort och bara väntan återstår ...det kunde ta mellan två och tre veckor att få svar !!!
 
Är jag orolig ?
Har jag cancer igen ?
Farligare denna gången ?
Eller är jag frisk ?
Men varför fick jag tiden så snabbt ?
Varför fick jag åka till Stockholm och göra denna röntgen ?
Varför är jag så trött ?
Kanske jag har cancer igen ?
 
Så går tankarna i mitt huvud sedan jag fick göra denna undersökning ..... Men vet Du jag tror faktiskt att jag är frisk . Hela Jag bara vet att jag är frisk för varför skulle cancern ha spridit sig .... fast den gör ju det ibland har jag hört ... eller jag vet förstås att det är så men jag försöker att inte tänka dessa tankar .
 
 
Jag tänker att jag är frisk så då är jag frisk .... Jag har ju blivit mormor precis inte kan jag bli sjuk då .
 
JAG ÄR FRISK
 
 
 
Jag älskar ju livet ..jag älskar att leva ..Jag vill leva ...Jag ska leva ...Jag lever och Jag älskar mitt LIV och Jag Älskar MIG som kan vara i detta som sker och allafall fortsätta med livet och vardagen .
 
Att fortsätta vänta på besked och att fortsätta LEVA under tiden .
 
 
Ta hand om er alla Vackra vänner
 
 
 
Med Kärlek Cecilia Rsoenmåne <3 <3 <3