Vila i mellanrummen....

I stillhet och tystnad vilar jag i mellanrummet ....min kropp och min själ är så sliten och behöver lugnet som i mellanrummen som uppstår i livet ibland ...
Därför vilar jag också helt från alla sociala media så också bloggen ...men jag kommer tillbaka när kroppen vill och orkar .
 
Var rädda om er alla fina medvandrare ..man har bara ett liv och detta livet är NU 
Vi ska alla Dö en Dag men alla andra dagar ska vi LEVA <3
 
 

12 år tillsammans med min älskade man !

Idag firar min älskade man och jag 12 år tillsammans eller egentigen var det igår ( men han jobbade då ) ...
Vi träffades den 10 mars för 12 år sedan på en kryssning och kärleken slog ner som en blixt från klar himmel och det fanns ingen återvändo ! 
 
Nu har vi vandrat på Kärlekens stig i vått och torrt och i nöd och lust ...mest lust förstås men en hel den nöd har det också blivit det sista åren ..vår kärlek har fått många prövningar men hittills har den stått pall även om det har varit tufft ibland men när man klarar motgångar så växer man också tillsammans och det har vi verkligen gjort , vi har klarat så mycket tillsammans ...vi har fått barn ...flyttat ... har startat företag ..flyttat företag ...varit arbetslösa ...haft och har fortfarande dålig ekonomi ...sjukdomar ..cancer ...utmattning ...you name it ..
Men också så mycket Kärlek och respekt ..denna starka kärlek som burit oss genom allt och respekten för varandra och våra olika "resor" i livet ! 
Denna starka Kärlek som finns mellan oss som gör att vi orkar med när livet är tufft ...
Känns som stigen snart blir lättare att vandra igen ...och vi håller varandras händer där vi vandrar fram ..i både upp och nedförsbackar !
 
Man lär sig mest i uppförsbackarna men jag måste säga att jag gillar nedförsbackarna bäst och jag längtar så tills det ska gå fort nedför nästa backe ..så fort så vinden blåser i håret ..den blåser medvind och frihet och jag kommer att skratta så tårarna rinner ..och jag vet att Du tycker likadant min fina man ..då jäklar ska vi "flyga" friska fram i medvind genom livet !!! 
 
Vi vandrar Kärleksstigen fram ..jag och min älskade man ! 
 
I nöd ...
 
och lust ...
Som två vackra svanar glider vi fram och Kärleken håller oss flytande <3 
 
Jag Älskar dig ! 
 
Min underbara vackra man Lasse ! 
 
Jag Älskar dig men underbara man och jag vill vandra många år på Kärlekens stig tillsammans med dig <3 
 
 

Internationella kvinnodagen

Idag är det internationella kvinnodagen!  
Visst är det bra att denna dag finns men också tragiskt att den ska behöva finnas överhuvudtaget!  
Det borde vara en självklarhet att alla människor har lika värde ...kvinna eller man ...ljus eller mörk ...flyktig eller inte ! I mina ögon har alla människor lika värde och skall behandlas lika !! 
 
Jag tänder alla fall extra ljus idag för Alla kvinnor och speciellt för alla som har eller har haft cancer ❤mitt hjärta är så fullt av kärlek och empati för alla som genomgår den svåra "resan" som cancer är och resan slutar inte bara för att tumören är borta ...cancern finns där alla fall ...som en tanke ...som en känsla...som en slumrande björn som just nu sover men som är redo att slå till när man minst anar ....cancern finns kvar som ångest som omfamnar hela mig med jämna mellanrum
 
...men cancern finns också kvar som en sporre ...den får mig att respektera mig själv och den får mig att ännu mer att vilja gå min egen väg ...min väg ..I sanning ! 
Cancern får mig att vilja Leva Mitt liv mer än någonsin ❤
 
 
 
Så jag tänder ett ljus för mig själv och för alla andra kvinnor som kämpar för Livet ...
Kram och Kärlek till er mina medsystrar och kämpar ...vare dig du kämpar med cancer eller något annat så vet att DU är värdefull och DU behövs ❤