En fin dag i Stockholm

Idag åkte Lova och jag tåg till Stockholm för att hälsa på min äldsta dotter Evelina på hennes jobb !
 
Solen sken så fint på oss hela tågresan ...
 
Vi hade en jättefin dag tillsammans , först var vi på Evelinas jobb i Kista där hon visade runt lite vart hon jobbade och jag är en stolt mamma kan jag säga ! Sen åkte vi upp till 32: a våningen med Sveriges snabbaste hiss ...så häftigt och vilken utsikt !
 
 
Utsikten från 32.a våningen 
 
Sen flanerade vi runt på Kista gallerian och åt en sen lunch, Lova åt värsta stora tallriken med pannkakor ...och Ja jag smakade ...men bara lite ....
 
Själv åt jag en god och fräsch turkisk rätt som mättade bra men jag kunde som sagt inte hålla mig från att smaka lite pannkaka trots att jag inte äter varken socker eller gluten ...men men så blir det ibland
 
 
Efter den sena och riktigt goda lunchen blev det lite mer kikande i butikerna och när kvällen kom så vart det tåget hem igen ! 
 
En fin dag utan måsten ...sånt gillar jag ☺
Och jag älskar er mina fina barn ...ni är de är det bästa jag har !!
Tack Evelina Emil och Lova för att jag får vara er mamma ❤❤❤

Underbara djur

Jag älskar djur och helst våra djur som bor hos oss just nu , en hund , tre katter och en dvärghamster ! 
De hjälper mig att vara i nuet ...att skratta ..att promenera....ja de finns där för mig och går bredvid mig på min livsväg och min förra hund Bruno finns också närvarande ibland fast han är på Andra sidan sedan ett par år .
Vi äger inte djuren men vi har den stora ymnesten att få ha dem hos oss en stund ❤
 
Så Tacksam för detta ❤all kärlek till er alla fina djur som vandrar bredvid mig ❤
 
Katten Sigrid 
Hamstern Fiona 
Hunden Cita och Katten Maja 
Katten Findus 

Cancerdagbok 2 dec. Vattenläcka och Den långa väntan på svar ...

En vecka har gått sedan min bröstcanceroperation ...
När vi kom hem så upptäckte vi en vattenläcka på gården så det var akutbråttom med detta ..att få någon som kollade och lagade läckan snarast innan det vart minusgrader och marken skulle frysa .
Så här låg jag nu i soffan , nyopererad och vattnet avstängt i hela huset ..nice ...
En vän hjälpte till med att fixa en grävare och en rörmokare och efter tre dagar var detta lagat och det kostade inte gratis direkt , mycket passande när man inte har ett öre över men men nu ska jag inte vara bitter ! 
 
Ty de första dagarna mådde jag riktigt bra trots vattenläcka och ont i såret men sedan hände något i kroppen , jag vart helt slut , både fysiskt och mentalt och kände oron omfamna mig ..oron för vad jag ska få för svar om tumören , om vad det är för sort , om den har spridit sig som metastaser i lungor ,lever eller skelett vilket är det vanligaste området i kroppen som börstcancer gärna sprider sig till ..
Känner att ångesten åter börjar komma smygande ...vill inte må såhär ..vill inte ha denna väntan ..vill inte vara i den sitution som jag är i nu men jag har inget val det är bara att gilla läget även om det smärtar både utom och inom mig ...
 
Jag ska träffa kirurgen och få min "dom" 14 dec....det känns som en evighet tills detta datum kommer .
Det är adventstid nu och det närmar sig jul , egentligen gillar jag inte julen , det är så många måsten och denna jul blir speciell på många vis , orkar inte , vill inte tänka framåt ...