Dagens lycka ...skönhet

Igår upplevde jag naturens skönhet i allra högsta grad ❤jag tog ett kvällsdopp tillsammans med yngsta ungen Lova i solnedgången och det var så vackert så det nästan tog andan ur mig ❤
 
Som extra plus fick vi sällskap av några änder som ville ta del av vårt fika 😊
 
En fantastisk kväll som också blir dagens lycka samt en kväll jag sent kommer att glömma ! 
Vad är Din skönhet idag ?
 
Se vilka vackra bilder ❤
 
 
 
 
 
 
 
 
En dag ska vi alla dö
men alla andra dagar ska vi LEVA 
Så LEV i Skönhet 😘
Med Kärlek Cecilia 

Giftstruma och naturens skönhet

Tiden går fort. ...det var ett tag sedan jag skrev nu ...så mycket som händer ! 
Jag "jobbar"på med min giftstruma , man kan säga såhär ...cancern mådde jag inte dåligt av fysiskt men det gör jag av giftstruman dessvärre ! 
Kroppen är både speedad och jättetrött samtidigt och det blir en slags kaos i kroppen ...en kaos som inte går att förklara ! 
 
 
När man får giftstruma för andra gången så finns två olika alternativ för behandling , antingen operation eller radioaktivt jod och båda alternativen tar död på sköldkörteln ! 
Och jag är endast kandidat för operation då mina ögon inte är bra och då ska man inte ta radiojod för då kan ögonen bli jättedåliga och mina ögon är så viktiga för mitt skapande ! 
 
Så nu står jag åter inför ett beslut ...opereras eller inte ...? 
Är just nu ute och campar ...vandrar i naturen och funderar ...plockar lite när och " bara är " 
Jag fotograferar också en hel del då jag ser så mycket skönhet i vår natur !
Tänkte att jag ska lägga in lite kort utan att skriva så mycket då jag har svårt att skriva från mobilen ...temat kommer att bli typ Lycka är...Kärlek är
...ty även i de mörkaste stunder finns alltid en glimt av Ljus och Ljuset vinner alltid över mörkret ...något som jag sagt många gånger !
 
Tänker mig också att friskhet alltid vinner över sjukdom ❤🙌❤
 
 
Kram på er alla vackra människor ❤

Jag har bytt efternamn ...

Jag har bytt efternamn .... 
Efter många års funderande så har jag äntligen tagit tag i saken med mitt efternamn ...eller rättare sagt det var cancern som gav mig en "spark" i baken ! 
Cancerbeskedet gav mig många funderingar , både på hur livet är just i nuet men också på att livet är mycket skört och att man faktiskt kan dö precis när som helst och jag kände då att när jag ska dö så vill jag dö som mig själv och med mitt egna efternamn .
 
Länge har jag hetat Almlöf efter giftemålet med mina stora barns pappa som jag varit skild ifrån i ca. 13 år så bara det gör ju att det var hög tid att byta och som sagt jag ville ha ett helt eget efternamn och för att få ett eget efternamn får man söka på PRV ( pant och reg. verket ) och för att namnet skall bli godkänt får ingen annan heta så eller något liknande eller vara ett ortsnamn m.m ....Jag ansökte om nytt efternamn strax efter jag fick mitt cancer besked och den 8 mars fick jag namnet godkänt från PRV och mitt nya efternamn är Rosenmåne ....och varför just Rosenmåne ? 
 
Ja det är min privata sak ...men jag älskar verkligen mitt nya efternamn och känner att det är "Mitt" 
men det tog som sagt några månader för mig att "känna" mig som mitt nya namn och den 20 juni , vid sommarsolståndet hade en god vän en namngivningsceremoni för mig och jag blev liksom Rosenmåne " på riktigt" inte bara på pappret ....
Tack fina vännen och mina andra två vänner som var med mig som "vittnen" 
 
 
 
 
 
Så nu finns inte Cecilia Almlöf längre utan nu finns Cecilia Rosenmåne istället ...fast det är ju samma person för det är ju bara JAG <3 
 
 
All Kärlek till er alla medvandrare <3 
Cecilia Rosenmåne