Cancer rehab. igen ..Denna gång blir det Frötuna gård .

Vart tar dagarna vägen...jag undrar om det är någon lite gubbe som trollar bort några dagar varje vecka för det känns som dagarna inte räcker till riktigt...Alla dessa dagar som går blir till månader och år ...Nu är det ganska exakt ett år sedan jag fick ett brev från mammografin som förändrade mitt liv för alltid ty har man en gång haft cancer blir livet aldrig sig likt igen !
En annan sak som också gör att cancern kommer nära igen är att jag åker på cancer rehab. igen ..denna gången till Frötuna gård utanför Uppsala , det är cancerrehabfonden som bekostar denna vistelse och jag är så glad att få en av dom som blivit beviljad plats ! Det är en mycket vacker plats känns det som , jag återkommer med foton när jag varit där . Yoga , samtal , bad och underbar mat är något som jag kommer att kunna ta del av sedan vet jag inte så mycket mer ...men jag känner att det kommer bli så skönt att vara där . det kommer också att kännas fint att få träffa andra som också har haft eller har bröstcancer . Då det är enbart bröstcancer patienter som kommer att vara med denna vecka .
Känner mig mycket Tacksam för möjligheten att få åka imorgon <3 ser fram emot att vila min kropp och själ igen då jag nu också börjat arbeta lite och trots att det är jätteroligt så är jag inte riktigt van och det tar på krafterna . Så jag förstår att min "läxa" just nu är att få balans mellan arbeta och vila ....
Önskar er en fin blivande vecka ..Ta vara på Livet ..det är Ditt ! med Kärlek Cecilia <3

Hur gör jag när jag målar mina trummor ?....

Jag har levererat ännu en trumma till en fantastisk person ...det är en gåva att få måla dessa trummor till underbara människor dels för att tjag verkligen älskar att måla men också för att jag vet att trumman är ett fantastiskt redskap för inre helande ! 
 
Denna gången kom kunden själv och hämtade sin trumma vilket är extra kul , då får jag både se och höra deras reaktion ...vilket alltid är fantastiskt ..att få se hur trummans motiv klingar an i deras inre .
 
Har redan satt igång med nästa beställning då jag har kö just nu och det känns så fantastiskt ..inte att ha kö men att jag får göra det jag älskar allra mest och att folk uppskattar det jag gör ..TACK vackra underbar människor som stöttar mig i allt jag gör ..ni betyder så mycket för mig ...vare sig du är trumköpare eller inte såklart ...
 
Här nedan kommer lite bilder och föklaringar hur jag målar en trumma....
Just denna är intuitivt målad , vilket de flesta beställer .
 
Såhär ser sluresultatet ut ! En vacker trumma till en vacker kvinna .
 
Först väljer jag vilken trumma som ska vara till den kund som har beställt och detta gör jag genom att "tona in " mig på klienten och sedan provspela , då vet jag vilken trumma som är den rätta .....
 
Sen är det dags att börja måla ...Jag tar alltid hänsyn till vad jag ser i skinnet och i denna trumma ser jag "Gudinnan " först och sedan ser jag att hon står på Moder Jord och har huvudet i solen ...sedan växer resten av motivet fram när jag börjar måla .
 
Till och med vattnet får virvlar när jag målar :) 
När trumman är färdigmålad smörjer jag in den med olja för att fixera färgen sedan får den ladda i min hörna .
I "min hörna" finns ett altare med diverse godsaker och massa fin energi .
 
Trumpinne ingår . Men du kan också göra din egen trumpinner för att den ska bli mera Din liksom .
 
 
Du får också ett "kort" skrivet där jag föklarar lite kort om vad trumman vill säga .
 
Trumman får ladda healing och kraft några dagar och sedan är den redo för leverans , antingen via posten eller det som jag gillar mest som sagt , att jag kunden kommer själv och hämtar sin trumma . Det är så roligt att få möta den som beställt målningen för oftast har jag aldrig varken träffat eller pratat med den som har beställt , så det blir extra roligt då att se om jag har "känt " in rätt om personen som jag målat trumman till och det har stämt mycket bra hittills allafall .
 
Trummorna är av getskinn och 50 cm. och ca. 10 cm höga .
Priserna ligger på 2 500:- och uppåt beroende på hur lång tid det tar att måla .
Vill Du beställa en egen målad trumma så är du välkommen att höra av dig för att få mer information ...
 
Med Kärlek från en som älskar sitt "arbete" som "andlig" konstnär  ..
alltså JAG , Cecilia 
<3 <3 <3 
 

Poliklinisk cancervård

Igår var jag till Rosenlunds sjukhus för s.k poliklinisk cancervård ...och vad innbär det ? 
Jo eftersom jag tackat nej till strålning som är den traditionella vården som erbjuds vid bröstcancer i min ålder så har jag sökt andra vägar ....
För det finns andra vägar att gå också inom den s.k vanliga vården även om det ofta talas tyst om det ! 
 
 
Jag ska nu då gå på Rosenlunds sjukhus en gång i veckan i åtta veckor för att bygga upp mitt immunförsvar som fortfarande är svagt , vilket det ofta blir när man haft cancer och jag har ju haft lite annat också ...och giftstruman som tär på min energi .
 
 
Immunförsvaret bör byggas upp för att kroppen själv skall kunna ta hand om ett ev. Återfall av cancer vilket är relativt vanligt då man en gång haft cancer. 
 
 
 
 
Så nu har jag fått förmånen att åka till detta fina sjukhus för att bli omhändertagen,  vilket känns fantastiskt faktiskt ! 
Jag har ju många gånger kritiserat sjukvården för deras brist på förmåga att se kroppen som.en helhet men nu är jag glatt överraskad och mycket Tacksam för denna möjlighet som dessutom går på vanlig sjukvårdstaxa och jag har frikort så det blir alldeles gratis ...det är bara tåget och tiden som kostar ...och tid har jag ju gott om 😊
 
På väg hem stannade jag i Uppsala för att besöka mina "stora" barn ....mycket mysigt och Uppsala var så vackert " by night " 
 
 
 
 
Ta hand om er mina kära medarbetare ❤Tänk på att Livet är Ditt och ingen annans ❤
 
Med Kärlek Cecilia 🌹💖