Stämbanden vilar i tystnad och kreativiteten frodas !

Nu har det gått drygt två veckor sedan min operation och som jag tidigare skrev så vart det lite komplikationer efteråt och inte bara att dem tog bort bisköldkörtlen , vilket var jättebra förstås ( har ännu inte fått svar på analysen av den )
En annan sak som hände var att är att en nerv som ansluter till mina stämband har blivit förlamad efter opertionen och därför fungerar inte rösten som den ska . 
 
Och i dagsläget kan ingen säga hur lång tid detta kommer att ta innan det förhoppningsvis blir bättre så som läget är nu så blir jag mycket trött och andfådd när jag pratar och jag kan inte prata högt , skrika eller sjunga vilket känns trist såklart . 
Jag var fullt medveten om att denna komlikation kunde inträffa vid en sådan operation som jag gjorde ,den är dock ganska sällsynt och det var väl den enda komplikation som jag var orolig för och nu har den inträffat ! 
men jag är inte bitter ....jag gillar inte att vara bitter ...men ledsen såklart ! 
 
Så nu är dagarna mest i tystnad för att vila det stämband som funkar som det ska , jag har fått övningar att göra från en god vän och fantastisk kvinna vid namn Maria och hon är mycket kunnig på röster och sång så det känns fint med expertråd . 
 
Om ett par veckor ska jag till en halsläkare som ska kolla vad och hur omfattande denna "skada" är och hur den kan läkas på bästa vis .Och hur lång tid det kan tänkas ta ...3 veckor eller 6 månader ..har inte en aning ....
 
Det som är positivt med vila och tystnad är att min kreativitet kan få fullt utlopp och detta känns fint såklart för när jag är kreativ så glömmer jag också att grubbla och fundera å mycket . 
Så jag låter penslarna flyga över målarduken och skapa de mest underbara tavlor och jag inte målar på en trumma då förstås vilket också händer . 
 
 
Tavlan Isfolket ....
 
När jag inte målar så vilar jag i Mellanrummet vilket är fantastiskt skönt bara man tillåter sig att vara i varandet vilket inte alltid är så lätt men jag brukar säga till mig själv ....Kära Cecilia kom ihåg vad du brukar säga till dina kursdeltagare ....Det är i stillheten och vilan som man utvecklas så låt sinnet vila så du kan höra ditt hjärtas röst ...kanske är dags att fullt ut leva som man lär <3 
 
 
Önskar Dig Vackra dagar i Varandet i den vackra vintervärlden <3 Ta hand om Dig <3 
med Kärlek Cecilia 
 
 
 

Operationen har gått bra !

Nu är jag hemma igen efter min sköldkörteloperation ....ganska sliten men okej . Operationen gick i stort sett som den skulle med några undantag .
 
 
Den tog längre tid än förväntat då läkarna också hittade en bisköldkörtel som var förstorad och överaktiv , denna tog dem bort och den har skickats på analys liksom min sköldkörtel för att utesluta att det inte är något farligt , vilket jag förstås inte ens vill tänka på att det kan vara .
 
Men jag fortsätter räkna med att jag är frisk ....men som sagt sliten är jag och halsen är svullen och blå samt gör ont men efter omständigheterna så är det fantastiskt hur kroppen återhämtar sig , jag har allafall varit sövd i nästan tre timmar och det har skurits, sytts och annat med som jag inte vet förstås men som jag sa i ett tidigare inlägg , jag väljer att lita på läkarna och att dem vill mitt bästa ( även om jag litar på mig själv mest <3 )
 
 
 
 
Jag kommer att skriva mer om min operation senare då det känns viktigt att också dela med mig av min "sköldkörtelresa" då jag vet att det kan hjälpa andra i samma situation ,precis som det hjälpt mig att läsa om andra som går igenom liknande saker som jag ......
 
 
 
Önskar Dig en fin helg <3 Lyssna på din kropp och dess behov och LEV det liv som är DITT ty man vet aldrig vad morgondagen har att ebjuda <3 
Med Kärlek Cecilia <3

Ännu en operation på gång ......En HelAnde operation

På måndag är det dags för mig att göra en operation igen , denna gången är det inte bröstet som ska skäras i utan min hals ..... Jag ser själv hur det ser ut när jag skriver detta ....Någon ska skära i min hals !.... för mig känns detta så mycket jobbigare än när någon skar i mitt bröst ... Varför då undrar man förstås ?
 
 
 
Ja varför ....Jag har mina alldeles egna skäl till att känna så .... 
Mitt liv har varit tufft på många vis och halsen är en del av mig som är mycket känslig efter gamla trauman där halsen har varit inblandad och att då låta sig läggas upp på en brits och sövas ner och veta att någon snart ska skära i halsen är en för mig mycket ångestladdad situation . Och nu är det dags .....nu är det dags att släppa denna rädsla för att kunna bli HEL i kropp och själ .
 
Denna operation har läkarna har velat göra ganska länge men jag behöver min tid , Jag behöver tid att ta hand om kroppen och göra de alternativa behandlingar som finns först för att se om jag kan läkas på egen hand... om kroppen kan läka sig själv ? .....och vad är det då som jag har försökt att läka ?
 
Jo det är min Giftstruma som "lever" i hela min kropp men centrum finns i sköldkörtlen och det är alltså nu denna som ska opereras bort , dessutom har det nu också blivit "knölar" i den som läkarna vill analysera och se så att det inte är något "farligt" ..... som dem säger ...
 
Något farligt ....Vad är farlig och vad är ofarligt och vem bedömer detta ?
 
Många funderingar , för läkarna är det som är dödshotande farligt men för mig är ingenting farligt utan allt har en mening och just nu är meningen att jag ska operera bort min sköldkörtel och jag vet att detta också har en större mening än vad jag kan förstå med min tanke ....men själen vet och förstår . Den förstår att ett Helande sker på en mycket djup nivå i och med denna operation , ett helande som kan ske genom att jag släpper taget och litar på läkaren som ska skära i min hals ....Ett helande där jag släpper kontrollen och litar på att dem som nu skall hjälpa mig vill mig väl ....Ett helande som sker på en mycket djup men också en subtil nivå .
 
 
En Hel Ande operation där min själ visar vägen och jag är så vägledd och hållen i detta som sker just nu . Detta är slutet på en lång process och transformation som pågått i flera år ...ett "arbete" som varit mycket tufft och mödosamt lider mot sitt slut ....Detta "arbete" som gör mig fri att vara den jag är i min Helhet som gör att jag vågar stå i min sanning i allt som sker ....den sanning som gör att jag aldrig mera backar i att vara JAG ! 
 
 
 
Man kan faktiskt säga att dem sjukdomar jag har haft har slängt ner mig i det mörkaste mörker och nu är jag uppe i ljuset igen och jag kommer aldrig mer att falla ned i detta mörker ty så är inte planen för mitt liv ....Planen jag har för mitt fortsatta liv är att vandra i Kärlek och Magi som den fantastiska människa jag föddes till att vara ...jag har tagit tillbaka mig själv och denna operation är en bekräfltelse på att "jobbet" nu är gjort och jag kan vandra vägen fram i enkelhet och friskhet ! 
 
 
 
 
Som en klok vän till mig sa under en behandling , Det ärr som du får på din hals kommer du att kunna vara stolt över ty det är beviset på det fantastiska "arbete" du utfört och det nu är slutfört <3 Denna kloka vän heter Ann -Charlotte och driver Animo massage i Österbybruk och jag kan varmt rekommendera henne <3 Tack kära vännen och Tack alla er andra som alltid stöttar mig på min livsväg ...Mina kära JordeÄnglar som finns där och lyser upp min väg <3 Jag vet att ni också finns med mig på måndag då det är dags för min operation <3 
 
 
 
Älskade vänner alla fina människor som vandrar på vår jord vet att allt har en mening men den största meningen är dock att "lära" sig att Älska sig själv som den Vackra själ alla människor är <3 
 
 
Jag Älskar dig och Jag Älskar MIG <3 <3 <3 
med Kärlek Cecilia