Sinnesro ...

Idag har jag varit på sinnesromässa i kyrkan ..så fantastiskt skönt ! 
Att vara i kyrkan ger mig en skön känsla jag känner mig hemma där trots att jag inte kallar mig religiös men jag tycker om atmosfären och stillheten som finns i en kyrka och speciellt gillar jag sinnesro eller musik gudtjänster och vid Sinnesromässan så får Sinnet stilla sig och kroppen får ro då blir det således Sinnesro i kropp och själ ..
 
Jag tycker mycket om denna form av " mässa " den är så skön att vara på , inga konstigheter ...inga regler om hur man får eller inte får göra ..och den sker i tystnad för oss deltagare ! 
Man får gråta utan att någon tittar konstigt på mig ...man får sitta i sin "egen värld" men ändå vara med i gemenskapen ..ingen kräver något av mig ...jag är välkommen precis som den jag är ! 
Tycker också mycket om Sinnesro bönen , brukar använda mig av den hemma också , den är enkel men så innehållsrik i sina ord ...Det är precis så livet är när man förstår vad som är viktigt i livet och att man inte kan förändra det som man ibland vill och tror att man kan förändra .
 
Sinnesrobönen <3
 
Jag har inte varit på sinnesro mässa i denna kyrka tidigare men det var så fint där idag ...
Prästen var precis som vem som helst ...han har varit med om svårigheter i livet och kan således förstå hur andra människor känner sig när livet är tufft ! 
Han kom fram och pratade med mig innan mässan ..vet inte varför kanske för att jag var tidig eller för att jag var ny ..han berättade allafall att man kan komma på samtalsgrupp innan mässan där allt är tillåtet att prata om och vill man så kan man också få enskilda samtal om man behöver någon att prata med ...bra att veta att denna möjlighet finns ! 

Jag går på samtal sedan en tid tillbaka hos en "vanlig" psykolog och detta gjorde jag redan innan min cancerdiagnos då livet har varit tufft för mig genom åren och vissa "minnen" fortfarande är som sår i mitt inre ! 
Saknar dock att samtala i grupp så jag får väl se ...kanske ska jag gå på samtalsgruppen nästa gång ...bra att veta att den möjligheten finns allafall !
 
Tillbaka till dagens mässa ...Jag träffade Eva där , en "gammal " vän från längesedan som jag åter har börjat träffa och det är så fint att vi åter igen ses fysiskt även om vi själsligt aldrig varit i från varandra ..hon är en mycket fin vän och har alltid varit det ! och det var henns ex. svärdotter Sara som sjöng och spelade gitarr i dag och det var så vackert så berörande ...mina tårar rann utmed kinderna och jag vart otroligt berörd ..så fint så mjukt så vackert likt bomull lindade sig sången runt mitt hjärta ! 
 
Det var också en man som berättade om sin livsresa ..mycket gripande ..
Fina texter lästes också om Jesus och Maria och lite annat ....orden kändes som om de var riktade precis till mig  ! 
Det sista vi gjorde var att alla tog varandras händer i en stor ring och så läste vi Sinnesro bönen tillsammans ...så fint !
Jag tände också ett ljus och lämnade en lapp om förbön innan mässan var slut och åkte sedan hem med Sinnesro i hela mig och jag tänker ta den sinnesron med mig drömmen och vakna lika full av sinnesro och frid så som jag känner just nu ! 
 
Ett vackert kors från Siljans strand i Rättvik får representera den sinnesro jag känner just nu ! 
 
Frid och Sinnesro önskar jag er kära medvandrare ...
 
 
 
P.s Glöm inte bort att trycka på hjärtat under inlägget om du gillar mitt inlägg <3

Nymålad tavla och budskap för 2016

Under några veckors tid har jag målat på en mycket speciell tavla som nu är färdig ...Jag bad om att få "hjälp" med att måla en tavla inför det nya året...2016 ...
Mitt måleri och konstnärsskap inebär att jag ofta målar uppkopplad mot Andevärlden och Änglarna och det går till så att jag försätter mih i ett meditativt tillstånd sedan Ber jag om hjälp med att måla en tavla och då flyter måleriet bara på liksom ...färg och form formas av mina händer utan att min hjärna är där för att lägga sig i eller ha åsikter om vad jag målar ..
 
...man kan säga att jag fungerar som en Kanal för Änglarna ..för dem är dessa som målar åt mig ...låter lite konstigt nu när jag skriver så men det är faktiskt så det funkar ! 
Enkelt föklarat så jobbar jag precis som ett Medium eller en Healer ..de är också "uppkopplade mot Andra sidan när de jobbar !
Eftersom jag också ä en kanal för healing så kommer också en slags healing energi in i tavlan när jag målar , denna kan man också känna av när man studerar tavlan 😇
 
När det nya året började så bad jag om att få måla en tavla och denna har nu äntligen blivit klar ...det kom ju halsfluss och lite annat i vägen men som sagt nu är den klar och jag är mycket nöjd med resultatet ! 
 

Den representerar förstås mig själv men också "Det stora hela" ...budskapet som kom till tavlan är en liten vink om året 2016 ..vad som kan vara viktigt att tänka på för var och ens utveckling ..både personligt , andligt och globalt ...
Så läs gärna budskapet och titta på tavlan och känn vad som händer inom dig ...kanske du känner att detta känns mycket rätt eller kanske helt galet ...Det som händer är bara DIN egen upplevelse och ingen annans ...Kan hända känner du absolut ingenting och då är detta DIN upplevelse !
Hoppas och tror att du ska tycka om tavlan och budskapet och gör du inte det så gör det ingenting ...:) 
 
 
BUDSKAP TILL TAVLA 2016 
Kära vän ..fina barn av Ljuset vi är galda att få lämna följande budskap till dig ...
Året som skall komma eller som redan är här kommer att bjuda på en hel del överaskningar , både positiva och "negativa" och vet kära vän att det är av de negativa upplevelserna du har den största lärdomen även om det kan vara svårt att känna så när man är mitt upp i allt som för stunden känns jobbigt ...
 
Detta är också året då det samlade negativa upplevelserna går in en slutfas och du kommer att kunna skörda frukterna och ditt arbete ...Se noga på bilden och du skall se att vandringen börjar närma sig målet ..Det sista stegen kan kännas tunga att vandra men innan du vet ordet av så är resan "fullbordad" och målet är nått ...
Bortom horisonten finns mycket som du ännu inte kan skåda men vet att snart mycket snart är du där ..
 
Dock går inte alla samma väg och några snubblar fortfarande på sina fötter i jakten på fullbordan men vet kära barn att fullbordan aldrig innfinner sig då du aldrig blir fullärd det är endast olika "resor" som du vandrar på ..resor för lärande ..resor för respekt för dig själv och dina medvandrare ! 

Du närmar dig nu målet på just denna resa ..denna lärdom och du är en förebild för så många människor som kommer efter dig och du skall vara mycket stolt för de arbete som du utfört ..allt har sin mening även om även du i vissa stunder har misströstat så vet du att du alltid vandrar vägen fram som är DIN även om vägen ibland kan kännas onödigt kurvig med alltför många uppförsbackar så skall du snart få se att det också finns långa raka nedförsbackar ..du är ett föredöme och en "visdom keeper "glöm aldrig detta ! 
 
Gudinnan i bilden representerar också den kollektiva feminina energin som nu är här för att stanna ..det är tid för systra och brödra skap ty detta gäller inte enbart människor av det kvinnliga könet ty alla levande varelser består av både feminin och maskulin energi och det är nu dags för den feminina energin att "leda" världen i gemenskap för allt levande ..i gemenskap och ej i utanförskap och fientlighet gentemot varandra ...
 
Tiden är nu här för att vörda om allt levande och se att vi har ett ansvar för allt som sker vi kan ej längre blunda det är dags att agera som den kloka själ ni alla är i ert innersta ni har bara glömt bort hur man gör och detta är året då ni skall ta reda på detta och väcka upp det som slumrat alltför länge ...
Den " Nya tiden " är här sedan länge och nu är året då "Det gamla" skall fram...den gamla kunskapen ska inte längre gömmas undan ..
Så ta varandras händer och se "resan" mot enhet är inom räckhåll...
Våga se din medmänniska i ögonen och du skall se dig själv <3 
Med Kärlek Cecilia 
 
 Detta var budskapet som kom när tavlan var målad ...hoppas och tror att Du kan ha glädje av både tavla och budskap ! Så småningom kommer även denna tavla att bli till konsttryck så du kan köpa din egen och ha på väggen hemma .
 
Skulle vara glad om du kan ge mig några ord som kommentar om du har någonting du vill dela med mig och tavlan eller budskap ... både positiva och negativa förstås ..Jag är mycket intresserad av vad just Du tycker :) 
 
Konsten och måleriet ger mig så mycket framförallt när sinnet är speedat och jag har svårt att få tyst i huvudet så hjälper måleriet mig att få tyst i huvudet för en stund ! 
I denna resa som jag nu går igenom med cancern så har det dock varit svårt för mig att måla då orken inte alls har funnits där därför är jag extra glad att denna tavla kunnit bli till och jag hoppas nu att orken skall komma ännu mer så fler tavlor kan växa fram på duken ! 
 
 
Önskar dig ett fantastiskt 2016 och en helt underbar dag idag Du fina medmänniska 
Namaste 
 

Rådjuret på vår gård "säger" bejaka Kärleken i Ditt liv !

Vi har ett rådjur som kommer och hälsar på oss nästan varje dag ...det är så underbart att få se den ! 
Den kommer nästan ända upp på bron <3 
Vi matar fåglarna vid en stor gran precis utanför vår förstukvist och vi lägger också ut lite godsaker som rådjuret gillar och jag har sett den så många gånger,  det är en kille och han kommer oftast på morgonsidan ...jag vaknar ofta på natten och kikar då alltid ut genom fönstret och har jag tur så kan jag stå och studera detta vackra djur en lång stund ...så fint och vackert att få se ! 
 
 
 
Är glad att jag lyckades få rådjuret på bild ! 
 
Enligt Solögas bok säger RÅDJURET :
Bejaka kärleken i ditt liv . Min gåva till dig är att få kärleken att växa .
Rådjurens visdom är att se med kärlek på världen , för dig gäller det att begagna dig av deras synsätt och att stärka kärleken i ditt liv genom att ge kärlek till dig själv och andra ! 
 
 
 
Detta är ju precis vad jag gör just nu ...Att ge KÄRLEK till mig själv ! och till andra med förstås även om jag just nu är lite sparsam med den varan och ger det mesta till mig själv vilket är mycket ovant men ack så viktigt ...Jag vet att jag så ofta sagt till mina behandlingsklienter .... - Vilken är den viktigaste människan i ditt liv ? Du själv såklart ! Nu är dags för mig att också leva enligt detta , något som jag ofta glömt bort till förmån för andra ...
 
Så jag tar till mig av rådjurets budskap och ÄLSKAR MIG SJÄLV efter bästa förmåga ! 
men jag sänder allafall en kram full med Kärlek till er alla <3